miercuri, 25 februarie 2009

Revenire

Am ramas datori cu finalul povestioarei cu somera de la metrou care probabil si-a gasit slujba vietii avantajata de faptul ca si-a aruncat verigheta in poseta inainte de intrevederea cu marele angajator viril (Doamne, rautaciosi mai suntem!).

Precizare: postam asa tarziu pentru ca boul de Vaselina si-a facut aseara un pic de ordine in viata privata si s-a imbatat ca porcul in compania unei minore pescuita de pe noi2.ro. Si-o sa va explicam si imprejurarile.

 

Asadar, iesim alaltaieri cu totii din metrou, cu ochii pierduti in cracii aleia, de parca eram drogati. Prostu satului scoate telefonul din buzunar, pleaca dupa ea iar noi la treaba noastra.

 

Se tine dupa ea vreo doua minute cautandu-si in cap textele pentru un opener mai de Doamne Ajuta! si cand sa pasaie si sa deschida gura in ideea c-o lasa masca cu vorbe atent alese, pizda se opreste, se intoarce si-i urla in fatza: “Vasile, sa-mi bag pula’n ma-ta daca ma mai urmaresti”. Se aude o tacere cumplita si soarele se ascunde brusc dupa nori! Gagica, tare pe pozitie, scoate telefonul din poseta, formeaza un numar. “Dorino, auzi, fa? Sa-ti tii prostu’ in lesa, da? Ca se tine dupa mine de la Unirii si cica vrea sa ma agate, mie-mi arde curu’ ca n-am de lucru si asta se tine de cacaturi. Da, fa, el e, daca-ti zic, ia si vorbeste cu el”… si-i arunca lui Vaselina telefonul.

Ce-a urmat deja nu mai conteaza. Asta a fost futut in cur toata ziua iar dupa ce si-a luat chilotii, periuta, pasta de dinti, pijamalele cu ursuleti si ce mai avea pe la Dorina s-a dus si s-a incuiat in casa in semn de protest. Amaratul a avut chiar ghinion, sa dea peste o fosta colega de-a fetei lui.

Si a baut. Si a stat pe net. Si a futut, afterall.




Niciun comentariu: