marți, 24 februarie 2009

Curajul de a tine o vipera in mana




Nu, aceasta fotografie nu trebuie a fi considerata o greseala pe un astfel de blog. Aceasta fotografie ne-a fost trimisa de o vizitatoare care dupa ce a citit majoritatea materialelor postate de noi s-a enervat, apoi, dupa cum spune in emailul pe care ni l-a trimis, a ras dupa care a zis ca este timpul pentru o provocare.
Concret, rationamentul ei a fost urmatorul: nu vom avea curaj sa publicam poza pentru ca, spune ea, astfel am demonstra ca, de fapt, nu exista viata pe Terra fara femei si ca din doua rele o alegi pe cea mai putin rea. Adica, noi ne cacam degeaba aici pe noi si luam cuvantul "femeie" din DEX, il trantim de pamant, il facem tandari si apoi impingem resturile sub pres, cand, de fapt, toti barbatii sunt in limba dupa o pizda buna, indiferent daca este proasta sau desteapta, perversa sau nu. 

Corect, si nu prea !!!

Motivele pentru care postam fotografia sunt cateva.
Primul. Intr-adevar, daca poza nu este furata de pe undeva de pe net si chiar ii apartine expeditoarei, atunci ne place. Ca animal a trecut stacheta celor 9 puncte pe care trebuie sa le acumuleze pentru a ne atrage macar atentia. 

Al doilea.  Femeile sunt utile, sunt bune pentru a face copii, sunt bune atunci cand ai chef de futut, atunci cand ti-e foame, cand ti-e sete sau ti-e dor de codru' verde. Sunt bune si atunci cand posteaza in astfel de ipostaze.

Al treilea. Nu avem ceva special impotriva femeilor normale, ale celor care, vorba aia, stiu s-o suga fara s-o ude, ci a panaramelor care contrazic flagrant definitia termenului respectiv din orice dictionar de pe lumea asta. Acest aspect il vom aprofunda pe viitor, cand speram sa reusim sa interactionam la modul adevarat cu cei (cele) care ne au in bookmark si ne viziteaza regulat. Sau nu.



PS. Am luat decizia de a infiinta o rubrica noua ce ne-am dori sa fie intretinuta mai ales cu marfa de la reprezentantele sexului slab. Asadar, uimiti-ne, pozati-va si trimiteti mai departe. Nu vom posta decat fotografii relativ decente, nu vrem poze explicite, pizde avem si noi acasa sau prin vecini. Fiti creative.

Un comentariu:

Anonim spunea...

:) cracii aia sunt autentici... dar canapeaua?! canapeaua face totul :)))