miercuri, 16 mai 2007

Nu va este jena?

Atentie! Vom transmite un comunicat deosebit de important pentru un mare numar de femei. Constienti de valoarea acestor informatii iesim in intampinarea unor eventuale gesturi de recunostinta si va anuntam ca pentru donatii in lei am deschis contul 2136 563165 301 la agentia BCR din comuna Balaceanca. Pentru donatii in natura am deschis o lista de asteptare la bancile noastre de sperma.

Pe scena se produce femeia prabusita. Femeia full option cu dublu airbag la gaoaza si casetofon cu magazie de cacat. Intra in forta ca sa ne intimideze de la inceput. Arunca priviri cuceritoare in stanga si-n dreapta pentru ca a exersat pe carpeta rosie din holul blocului. Trece in viteza si se opreste la microfon. Incepe sa vorbeasca si atunci iti dai seama ce bine era cand se rezuma doar la "1,2,…10,…10". Piesa o stim cu totii. Am vazut-o de mai multe ori. Se numeste :" A fost odata decenta...". Sfarsitul este tragic. De ce mai sunt inca barbati in sala? De ce unii chiar aplauda?

Morala pentru barbati:
Daca ati intrat din greseala la piesa la care nu trebuia macar plecati la pauza. Daca nu le bateti in gura macar bateti-le obrazul.

Morala pentru femei:
Pe voi nu va fute decat lenea. Nu mai exista jena?

(Sursa: de pe net)

Niciun comentariu: