miercuri, 16 mai 2007

Femeia care baga

Exista o categorie de femei care din dorinta de emancipare la un stadiu evoluat foloseste, atunci cand se supara, expresia "baga-mi-as pula". O statistica simpla arata ca 90% dintre ele sunt ori nasoale ori proaste ori si nasoale si proaste, cazul cel mai des. O statistica stiintifica probabil ar duce la acelasi rezultat.
Mesajul meu se indreapta atat catre primele cat, mai ales, catre restul de 10% pentru care situatia nu este ireparabil disperata. Fetele mele, o sa incep prin a va explica ca bucata aia de carne de forma cilindrica care este pula, din punct de vedere anatomic nu face parte din corpul vostru, acesta fiind si principalul motiv pentru care exista atatea dubii in jurul acestui subiect. Ceea ce nu inseamna ca totul este pierdut si nu o sa aveti niciodata parte de ea. Un prim pas ar fi sa excludeti din vocabularul vostru formularea cu pricina pentru a nu provoca sila persoanelor de sex opus din jurul vostru. Persoane care ar putea sa va si faca o demonstratie practica pentru misteriosul subiect care este bagarea pulii.

Daca totusi nu va puteti abtine evitati sa vorbiti cu "pula", nu o mai faceti in gura mare. Mai bine puneti-va in genunchi ca sa puteti sa-i spuneti ceva la ureche pentru ca ei ii place sa asculte. Si in timp ce ii vorbiti la ureche mai dati din cand in cand din cap in semn ca intelegeti despre ce e vorba.

Daca nici asa nu va place bagati in continuare mancare in voi.
Manca-mi-ati pizda.
(sursa: de pe net)

Niciun comentariu: