joi, 17 mai 2007

Despre femei si famous brands

De ce este adevarata zicala ”Prostul, daca nu e si fudul, parca nu e prost destul” ???

Demonstratie:
De la o vreme tot observ, dimineata, cand merg cu metroul spre serviciu, o gramada de fete frumos imbracate, parfumate, aranjate, cu o posetuta, ghiozdan, geanta, rucsac, valiza atarnata de umarul drept si o pungulita mica si colorata in mana stranga. Mica, mica, cat e puta de furnica. Zara, H&M, Musette, La Madonette, Kenvelo si alte rahaturi, zici ca fetele tocmai si-au spart alocatia pe luna in curs in vreun magazin de fite. Dar, frate, e abia ora 9.00, magazinele nu s-au deschis, de unde pana unde?
Asta o zi, doua, trei, o saptamana, doua, trei... Stai si te uiti la ele, sunt atat de mandre, buricul pamantului, centrul universului. Cand intr-un sfarsit prind un loc pe scaun isi aseaza poseta in poala si peste ea aceasta mica punguta de carton, frumos colorata. Mica, mica, cat e puta de furnica. Sa se vada, ce mortii lor?, sa se holbeze si sa crape de icter, de furie si de invidie toate proastele alea care n-au auzit pana acum de Bucuresti Mall.
Azi dimineata am lamurit misterul. Intamplarea a facut sa ies din metrou impreuna cu o colega, o iapa desalata, inalta cat Turnul Londrei si, din cate o cunosc, proasta facuta mototol. Agita nervoasa o astfel de pungulita, mica, mica, cat e puta de furnica, si se fandosea ca o pisica in calduri pe tocurile inalte, de parca avea anusul captusit cu beton armat cu sarma ghimpata. ”Ai fost la cumparaturi?”, intreb cu un aer usor mirat. ”Nu”, zice, vita, sec. ”Dar ce-ai acolo?”. ”Sendvisuri”, vine raspunsul devastator.

Epilog
In pauza de masa, in drum spre oficiu, trec pe langa biroul ei. Manca, dobitoaca. ”Sedvisuri” cu branza. Radea ca proasta la mine si manca "sendvisuri" cu branza din punguta ei Zara (sau cum mortii ma-sii s-o scrie) !!!

Concluzie:
Ceea ce era de demonstrat, s-a demonstrat. Mandria si fudulia femeilor este invers proportionala cu (scuzati cucafonia) cantitatea de materie cenusie din cutia craniana.
Nu, nu sunt misogin, futu-va-n gura sa va fut de proaste :)


Update: Mi-am luat toate colegele la rand si le-am interogat, sub o forma, evident mai civilizata: ”Ce pula mea aveti, fa, distruselor, in pungile alea”. Rezultatul? Tampoane, carti, reviste, ”sendvisuri”, cursuri, pixuri, ”sendvisuri”, cosmetice, ”cadou pentru iubi”, ”sendvisuri”, ”sendvisuri”.

Un comentariu:

Anonim spunea...

pai tu ce credeai ca au? =))