miercuri, 11 martie 2009

Despre femei frigide intelectual

.


Ia, ca m-am decis, pai, ce pula mea. Mai fac o rubrica, si-o sa-i zic asa: ”Ele e curioase, noi nu!”

Chestia asta se vrea un fel de posta, nu in sensul cunoscut in cartier, pe la baietii generosi in acte sexuale realizate cu japca, ci in cel metaforic-curieristic. Adica, mortii ei, voi intrebati si noi va raspundem. Asa cum ne pricepem si noi.

Sa incepem, dara. S-o luam invers cronologic, cu alte cuvinte de azi spre ieri. Si mai mult. Dar:

1. pe doi_ochi_caprui o mananca in pizda sa se bage in seama cu meseriasii, pe subiecte sensibile, si intreaba, asa, cu un aer usor superior de parca, vorba aia, ne-a prins la cotitura unui rationament pe care ea il considera logic: “Exista femei frigide?! Sau barbati impotenti?! Ia spune talica…”

Atentie la neatentie! Nu va mai grabiti sa dati cu cacat in barbati. El este doar o imensa bomba hormonala pe care trebuie sa stii cand / cum s-o armosezi si s-o dezamorsezi. Este doar vina voastra ca habar n-aveti sa va educati masculii, sa le spuneti ce va place, cum si unde va place, cand va place. Este vina voastra ca va transformati peste noapte din Ilene Cosanzene in niste vite supraponderale, lipsite de forme si de farmec, ca strangeti sunci si grasime la greu pe voi, la cur, la solduri si, cel mai grav, la micul-mare cerebel.
Nu trebuie sa va mai invat eu ca masculii pur-sange raspund instinctual la stimuli vizuali. Fugiti ca dracu de tamaie de salile de sport, va imbracati ca tarancile, ati uitat complet unde este raionul de parfumerie si cosmeticale, sau salonul de coafura. Voi credeti ca este suficient sa va desfaceti cracii neepilati, plini de vanatai, cu unghiile acoperite de un jeg de oja, si sa urlati suav “Iubitule, hai sa ne futem”, pentru ca un nefericitul sa aiba erectie instantanee. Ete, pula. Sunteti pe directia gresita! Daca arati si te porti ca o vita, esti tratata ca o vita.
Tu, ca femeie, daca vrei sa pastrezi un barbat langa tine forever, a la long, atunci fa un mic efort, o viata intreaga, si cucereste-l in fiecare seara. Cand tu te plictisesti de tine, se plictiseste rapid si el. Si se duce si fute la alta. Si tu ramai ca muta la pula, cu lacrimile siroind pe barba, barfind ca o idioata cu nefututele cu care iti bei cafeaua dimineata, la munca: “Vai, draga, ma inseala, se duce la alta”.
Hai scitir!!!

Asadar, raspunsul la intrebare este: exista doar femei frigide intelectual!

Si, conform principiului o imagine spune si face cat o mie de cuvinte, il las pe Cheloo sa va explice mai pe indelete ce cacat am vrut eu sa mananc aici:







.

Niciun comentariu: