marți, 17 martie 2009

Mic, mare manifest ! De ce misoginu.blogspot.com ?

.

Am rasfoit mesajele primite in ultima vreme de la tot felul de frigide, frustrate si nefutute si am ales o intrebare la care sa raspund in seara aceasta. Replica mi se pare destul de elocventa, si pentru noi, si pentru voi, cei care ne cititi, astfel ca voi purcede la lamuriri. Ea, adica intrebarea, vine de la una care se recomanda, simplu, Elena, si ea, adica Elena, ne intreaba:
”Asi vrea sa stiu si io de unde pana unde adversa asta pentru femei. Ce vau facut ele de sunteti asa rai si scrieti prostiile astea?”.


Raspuns. Elena, las la o parte felul absolut scabros in care ai indraznit sa percutezi anal preacinstita limba romana... N-ai inteles, nu? Bine, reformulez. Invata, fa, sa scrii si sa vorbesti corect romaneste, futu-ti mortii ma-tii de proasta, lua-ti-as in erectie fata de diva cordita!!!
Asa. Acum, sa revenim.
Aceste randuri sunt valabile si pentru mirela din Bacau, pissyi din Bucuresti, olteanca din Slatina, mirabelle, sanziana, daniela, dani, oly, mopsy (toate nespalate de Bucuresti) si, ma rog, multe altele. Se stiu ele.
Notiunea de femeie nu imi este straina, ba chiar apreciez conceptul, pur si curat, cu legaturi directe la intelesul strict din DEX. Respect femeia pentru ceea ce a insemnat ea pana acum 40-50 de ani, cand lumea nu o luase asa rau la vale, respect femeia pentru rolul crucial pe care il joaca intr-o familie normala, respect femeia doamna in societate si curva in pat, dar sa fie curva mea si nu a cartierului, ma irita la culme pozitia pe care si-o cucereste fortat, treptat in societatea moderna.
Nu suport divele, pitipoancele, curvele, tarfele, mincinoasele, perfidele, prefacutele, nespalatele, alea de nu se epileaza inghinal cu anii si, in general, tot creaturile care ar putea atenta la stabilitatea neuronala a barbatilor. Acestora le este dedicat acest spatiu virtual.
Ca sa fiu mai pe intelesul vostru, urasc tot ce este de sex feminin si se regaseste in filmul de mai jos:

Un comentariu:

Anonim spunea...

deci... sunteti geniali, va citesc si va urmaresc cu savoare :)
felicitari :))